نمونه هایی از اتفاقات
یکى از علما مى نویسد با مشکل دشوارى مواجه شدم که راه حلى نداشت ، این باعث آزردگى و ناراحتى روحى من شد تا اینکه به کتاب ((زیارت عاشورا)) دست یافتم وقتى کتاب را خواندم و از محتوى آن آگاه شدم تصمیم گرفتم از اول ماه صفر سال 1412 به مدت چهل روز زیارت عاشورا را با صد بار لعن و صد بار سلام با سایر آداب آن و دعاى علقمه براى حل مشکلاتم بخوانم ضمناً مشکل ازدواج برادرم نیز بود، مشغول به خواندن شدم تا روز سى و چهارم رسید و مصادف با روزهاى عید زهرا علیهاالسلام شد، مشغول به تهیه وسایل و لوازم لازم براى عید شدم ، و خواندن زیارت را فراموش کردم ، بعد از چند روز در خواب دیدم در منزل پدرم مجلسى براى ختم سوره انعام برگزار شده ، همگى جمع شده بودند و منتظر آمدن قارى بودند، ولى او تأ خیر کرد، و از من خواستند دعا و ختم سوره انعام را بخوانم .
موضوع خوابم را به صورت تلفنى به یکى از مفسران خواب در اصفهان بازگو کردم ، به من گفت :
در کار شما سه مطلب وجود دارد... و سومین آن : شما زیارت عاشورا را مى خواندى و آن را ترک کردى ، مى توانى این عمل را با تداوم در خواندن زیارت اصلاح کنى . خواندن زیارت را مجدداً ادامه دادم ، و در عصر روز چهلم همه مشکلات حل شدند، و موقعیت مناسب براى گرفتن یک منزل مهیا شد.
اما پس از لحاظ خرید منزل با مشکلى رو به رو شدم ، نذر کردم به مدت چهل روز دیگر زیارت عاشورا را بخوانم و الحمدللّه قادر شدم منزلى خریدارى کنم و بعد از آن مشکل ازدواج برادرم نیز حل شد
پیام و هدف عمده زیارت عاشورا
زیارت عاشورا دو پیام عمده دارد: یکی « تولّی » و دیگری « تبرّی ».
تولّی یعنی دوست داشتن اهل بیت علیهم السلام و انسان های خوب و شایسته و طرفدار حق و عدالت.
تبرّی یعنی بیزار بودن از دشمنان خاندان عصمت و طهارت و بیزار بودن از آدم های فاسد و ظالم و متجاوز به حقوق دیگران.
زیارت عاشورا همه انسان های عاقل و با وجدان را به گسترش عدالت و مبارزه با ظلم و ستم دعوت می کند.
فلسفه خواندن زیارت عاشورا
یکی از فواید زیارت ها به ویژه زیارت عاشورا الگودهی در تمام ابعاد و زوایای زندگی است. در زیارت عاشورا می خوانیم:
« اللّهم اجعل محیای محیا محمد و آل محمد و مماتی ممات محمد و آل محمد »
« پروردگارا! زندگانی مرا مانند زندگانی حضرت محمد صلی الله علیه و آله و سلم و اهل بیت عصمت علیهم السلام و مردن مرا مردن حضرت محمد صلی الله علیه و آله و سلم و خاندان پاک و مطهرش قرار ده! »
زمانی که کسی این سخنان را خالصانه گفت و ارتباط روحی و معنوی با پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله و سلم و حضرت علی علیه السلام و سایر ائمه، به ویژه امام حسین علیه السلام پیدا کرد، از آن پس سعی می کند مانند آنها مطیع و عاشق خدا باشد و جز از او نهراسد و از فاسدان و ظالمان ترسی به دل راه ندهد و در مقابل آنان سر تعظیم فرود نیاورد.
این روحیه به برکت خواندن خالصانه « عاشورا » به دست می آید. انقلاب اسلامی ایران به برکت همین زیارت عاشوراست که تا کنون سرافراز و پابرجا مانده است و دشمنان از این همه ابهت و یکپارچگی می ترسند.